Nyhetsredaktør Andrè Winje Arntzen forlater P4 – går til i SpareBank 1 Gudbrandsdal

Blir samfunnskontakt med ansvar for intern og ekstern kommunikasjon i banken.

Publisert

Arntzen skal jobbe med både ekstern og intern kommunikasjon - i tillegg til å jobbe med å videreutvikle bankens samfunnsengasjement.

– Jeg har fått en kjempemulighet i SpareBank 1 Gudbrandsdal, som er en solid lokal virksomhet i Lillehammer hvor jeg bor. Jeg vært i P4 i 16 år til sammen - og lenge i mediebransjen - og kjent litt på at jeg har lyst til å gjøre et bransjebytte. Jeg tror det kan være lurt, men da måtte det være noe som er interessant nok, sier Arntzen til Medier24.

I dag gir banken mye penger til lokale lag, kultur, organisasjonslivet og det var viktig for Arntzen at banken har et stort samfunnsengasjement.

– Hvordan blir det å forlate P4 og kollegene dine?

– Det er trist, men jeg har gjort det en gang før da jeg gikk til Hamar Arbeiderblad i 2011. Det er alltid spennende å begynne med noe nytt, men jeg kjenner jo på at jeg slutter å jobbe i en plass jeg har brukt så mye tid, så det er vemodig å ta et slikt type valg, men det er en tid for alt, sier han til Medier24.

Stillingen er nyopprettet i banken og Arntzen gleder seg til å begynne 1. oktober – blant annet for å forme den nye stillingen selv.

Powered by Labrador CMS