Iteo henter fra Dagbladet, E24 og WergelandApenes - ansetter tre nye kommunikasjonsrådgivere

– Sammen bidrar de til å tilføre Iteo noe nytt – både erfaringsmessig, faglig og personlig, sier byråleder Janicke Leiren.

Publisert

Iteo har ansatt tre nye kommunikasjonsrådgivere: Hans Henrik Torgersen (41), Kamilla Rudberg (27) og Anders Ringen (24).

Torgersen og Rudberg kommer fra journaliststillinger hos henholdsvis E24 og Dagbladet, mens Ringen hentes fra en frilansstilling hos kommunikasjonsbyrået WergelandApenes. 

Byråleder Janicke Leiren er svært fornøyd med sine nye rekrutter.

– Iteo er et byrå i vekst og vi jobber i et marked som stadig er i endring. Derfor forsøker vi å rekruttere riktige folk i forkant av når behovene for større og ny kapasitet oppstår. I våres så vi etter personer med riktig faglig kompetanse og riktig innstilling, som passet inn i den gode kulturen vår. Det har vi virkelig funnet i våre tre nye rådgivere, sier Leiren i en pressemelding.

– Anders og Kamilla tar med seg ny erfaring, et faglig perspektiv og personlighet som vi har behov for. Hans Henrik har en helt unik kombinasjon av solid byrå- og journalistisk erfaring, i tillegg til kompetanse som vil styrke våre leveranser til markedet. Sammen bidrar de til å tilføre Iteo noe nytt – både erfaringsmessig, faglig og personlig, fortsetter Leiren.

Powered by Labrador CMS