Anders Opsahl er ny programsjef i P4

Får ansvaret for hele P4-gruppens programinnhold.

Publisert Sist oppdatert

Anders Opsahl er ansatt som ny programsjef i P4-gruppen.

- Jeg er veldig glad for å få en av bransjens dyktigste ledere inn i denne rollen, sier P4-sjef Kenneth Andresen i en pressemelding.

Opsahl får programansvaret for samtlige av P4s radiokanaler.

I pressemeldingen kan vi lese:

Anders Opsahl har lang radiofaglig bakgrunn, og har vært i bransjen i mer enn 20 år - både foran og bak mikrofonen. De siste ti årene har han vært både programsjef for NRJ og programleder i det populære Morgenshowet på NRJ sammen med Petter Pilgaard, Sian Berg Røste og Marthe Bratberg. Før dette jobbet Opsahl flere år i lokalradio, både som program-, musikksjef og programleder for alle de forskjellige sendestrekkene. I tillegg har Opsahl markedsføringsutdannelse fra BI.

P4-sjef Kenneth Andresen er svært fornøyd over å ha fått Anders Opsahl med seg på laget.

- Vår kanalportefølje vokser stadig og vi har et større behov for å se programsetting og innhold i gruppen under ett, sier Andresen. Han sier dette er grunnen til at P4 nå velger å organisere alle sine stasjoner under én felles programsjef.

- Jeg er veldig glad for å få en av bransjens dyktigste ledere inn i denne rollen. Anders har lang erfaring både som programskaper og leder, og kan vise til strålende resultater i sin periode som programsjef hos NRJ, sier Andresen.

Vil ta P4 til nye høyder

- Det er med stor ydmykhet jeg nå tar fatt på jobben hos landets største kommersielle radiokanal, sier P4s ferske programredaktør, Anders Opsahl.

Han sier jobben nå blir å bygge videre på det gode fundamentet som allerede er lagt, og samtidig strekke seg videre mot nye høyder og sørge for at lytterne blir enda mer fornøyd med sin favorittstasjon.

- Heldigvis har jeg en meget kompetent stab full av erfarne og gode radiofolk, og dessuten en bred kanalrekke å jobbe med som gjør at vi kan treffe store deler av markedet på en solid måte, sier Opsahl.

Powered by Labrador CMS