Anders Lundell (37) slutter som taleskriver for blant annet Kjell Ingolf Ropstad - og begynner som taleskriver for Raymond Johansen.
Anders Lundell (37) slutter som taleskriver for blant annet Kjell Ingolf Ropstad - og begynner som taleskriver for Raymond Johansen.

Anders Lundell (37) blir taleskriver for Raymond Johansen

Slutter som taleskriver i Barne- og familiedepartementet. – Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten, sier han i en melding.

Publisert

Anders Lundell (37) er ansatt som taleskriver på Byrådsleders kontor i Oslo kommune, skriver de i en melding til Medier24. 

– Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten til å jobbe på byrådslederens kontor. Det skjer mye i Oslo for tida og det blir morsomt å være med på å bidra til å formidle dette, sier Lundell. 

Han kommer fra jobb som taleskriver i Barne- og familiedepartementet og har tidligere jobbet mange år i Universitetet i Oslo, blant annet som taleskriver. I tillegg har han en mastergrad i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo og videreutdanning i kommunikasjonsrådgivning fra Høgskolen i Lillehammer.

– Jeg er veldig glad for at Anders hadde lyst til å jobbe hos oss. Byrådslederen holder mange taler i løpet av et år, og det blir godt å få på plass en taleskriver med så solid erfaring som Anders, sier kommunikasjonssjef Hanne Gjørtz i meldingen. 

Han begynner i den nye jobben i slutten av februar.

Powered by Labrador CMS