Anders Horne, avtroppende nyhetsredaktør i Fremover.
Anders Horne, avtroppende nyhetsredaktør i Fremover.

Anders Horne begynte å frilanse som 14-åring - nå slutter 40-åringen som nyhetsredaktør og forlater journalistikken

Gir seg i Fremover til fordel for ny jobb i Brønnøysundregistrene. Der skal Horne jobbe med digitalisering og kommunikasjon.

Publisert

Anders Horne (40) slutter som nyhetsredaktør i Fremover for å bli seniorrådgiver i Brønnøysundsregistrene, ved etatens lokalkontor i Narvik.

– Det er en kommunikasjonsstilling, og jeg skal forsøke å bidra med mye av det samme jeg har gjort som nyhetsredaktør i Fremover; Brønnøysundregistrene og Altinn står foran en stor digitaliseringsprosess. En del av min jobb skal være å bidra til å gjøre sidene mer spennende og lettere å bruke, sier Horne til egen avis.

Han begynner i jobben senest 1. januar, og rekker dermed nesten ti år i Fremover. Her begynte han som journalist i 2008, og har før det jobbet hos iTromsø. Horne begynte å frilanse da han var 13-14 år, og har vært i pressen siden den gang.

Med unntak for et vikariat som kommunikasjonsrådgiver i Direktoratet for brann- og eksplosjonsvern. Og det er altså til kommunikasjonslivet Horne nå vender tilbake.

- Jeg har lenge hatt lyst til å se hvordan livet ser ut på den andre siden, sier han, og legger til at det også er et verdivalg for å få mer tid til familie og frivillig arbeid.

Powered by Labrador CMS