Anders Fjellberg
Anders Fjellberg

Skup-vinner Anders Fjellberg til Stavanger Aftenblad/E24

Går fra Dagbladet til Stavanger Aftenblad/E24.

Publisert

Han begynner i Schibsteds nye satsing på næringsliv i Stavanger Aftenbladet/E24 1. april.

– Det var skarp konkurranse om Anders, og vi er utrolig glade for at han valgte oss. Vi tror den journalistikken han står for vil styrke oss i kampen om å sette dagsorden innenfor næringsliv, sier nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen i Stavanger Aftenblad. 

- Jeg er spent, og gleder meg veldig til å bli en del av Stavanger Aftenblad/E24. Det er en dyktig redaksjon som nå har satt i gang en ambisiøs satsing, og jeg tror vi kommer til å levere mye god journalistikk, sier Anders Fjellberg.

Fjellberg er Skup-vinner fra 2016 med saken Våtdraktsmysteriet og har Skup-diplom fra 2012 med skattesaken omkring Odd Nerdrum. Nå jobber han tungt med klimajournalistikk. 

– Det vil passe utmerket inn i vår satsing, sier Gundersen.

Sjefredaktør Gard L. Michalsen i E24 er også fornøyd med ansettelsen.

- Nå tror jeg ikke vi skal ansette 30 SKUP-vinnere, men dette er et signal om ambisjonene våre: Vi skal ansette sultne journalister som kan sette dagsorden, og det skal vi ikke bare gjøre fra Oslo. Jeg gleder meg til E24 snart kan levere vesentlig journalistikk fra både Anders og hans meget dyktige kolleger i Stavanger

Anders Fjellberg er 31 år og har tidligere jobbet med kultur i Dagbladet, han har vært i Morgenbladet i 2013-2014 og fra 2014 i Dagbladet Magasinet.

– Det skader selvfølgelig ikke at det er langt bedre surfeforhold i Stavanger enn i Oslofjorden, sier Fjellberg til Medier24.

Powered by Labrador CMS