CEO i Mynewsdesk, Louise Barnekow.
CEO i Mynewsdesk, Louise Barnekow.

Louise Barnekow tar over Mynewsdesk permanent

Blir fast sjef i NHST-eide Mynewdesk etter å ha vært konstituert siden slutten av 2018. I tillegg forlater strategiansvarlig Andreas Emblem NHST-ledelsen.

Publisert

Konsernsjef Hege Yli i NHST er fornøyd med at Barnekow blir med på fast basis.

- Under Louises ledelse har Mynewsdesk det siste året gjennomført en omfattende omstilling for å styrke kundeorienteringen og sikre lønnsom drift. Jeg er veldig glad for at hun takket ja til å fortsette som permanent leder av virksomheten, sier Hege Yli Melhus Ask, konsernsjef i NHST Media Group i en pressemelding.

Barnekow sier hun er glad for at hun får fortsette som leder for Mynewsdesk.

- Vi har snudd virksomheten på kort tid. Nå ser jeg frem til å jobbe videre sammen med Mynewsdesk-teamet for å videreutvikle produktene slik at vi møter endrede kundebehov og øker inntektene. Vi skal styrke posisjonen for markedets beste plattform for PR og kommunikasjon, sier hun i meldingen.

I tillegg har strategiansvarlig Andreas Emblem valgt å slutte for å søke nye utfordringer utenfor konsernet, ifølge en pressemelding. Baard Haugen, konserndirektør med ansvar for økonomi og finans (CFO), overtar fra 2. september ansvar også for strategifunksjonen i NHST. Haugen kom i høst til NHST fra CFO-stillingen i Elopak.

- Andreas har vært en del av ledelsen i 12 år og har vært en viktig bidragsyter til utviklingen av NHST. De siste årene har han vært sentral i oppbyggingen av software-as-a-service-området. Jeg takker for innsatsen, og ønsker ham lykke til videre, sier konsernsjef Hege Yli Melhus Ask.

Konsernledelsen i NHST Media Group består nå av:

  • Hege Yli Melhus Ask, konsernsjef
  • Louise Barnekow, konserndirektør med ansvar for Mynewsdesk (administrerende direktør for Mynewsdesk AB)
  • Amund Djuve, konserndirektør med ansvar for norske publikasjoner (sjefredaktør og administrerende direktør i Dagens Næringsliv AS)
  • Petter Irgens Gustafson, konserndirektør med ansvar for teknologi og utvikling (CTO)
  • Baard Haugen, konserndirektør med ansvar for økonomi og finans (CFO)
  • Trond Sundnes, konserndirektør med ansvar for globale publikasjoner (administrerende direktør for NHST Global Publications AS)
  • Helle Øverbye, konserndirektør med ansvar for organisasjon og kommunikasjon
Powered by Labrador CMS