Guro Lindebjerg skal lede Retriever fremover.
Guro Lindebjerg skal lede Retriever fremover.

Guro Lindebjerg blir ny Retriever-sjef

– Jeg skal gjøre mitt for at Retriever fortsetter å levere høy kvalitet i alt vi gjør, sier hun. 

Publisert

Guro Lindebjerg blir Retrievers nye sjef i Norge, opplyser medieovervåkning- og analyseselskapet.

Hun har vært analysesjef i selskapet de siste tre årene, og overtar nå sjefsstolen etter Espen Viskjer som blir direktør for den interaktive lese- og lydbok-streamingtjenesten Pickatale.

– Retriever er et spennende selskap med utrolig mange dyktige folk, og det er en glede å få være med å ta selskapet videre, sier Lindebjerg.

– Jeg skal gjøre mitt for at Retriever fortsetter å levere høy kvalitet i alt vi gjør, og at innsikten vi leverer gir verdi og grunnlag for bedre beslutninger ute hos våre kunder. Ved hjelp av våre teknologer og analytikere er jeg sikker på at vi også vil kunne levere helt ny innsikt, og besvare spørsmål som tidligere har stått ubesvart, legger hun til.

Retrievers konsernsjef Robert Söderling er fornøyd med ansettelsen.

– Jeg er veldig glad for at Guro ville ta denne utfordringen. Hun har bevist gjennom flere år i Retriever at hun har det som skal til for å ta den norske virksomheten videre. Hun har noe som så unikt som en tydelig analytisk profil samtidig som hun er ekstremt kommersiell, og med stor arbeidskapasitet. Jeg gleder meg til å jobbe tett med Guro i årene som kommer, sier han.

Og legger til:

– Bakgrunnen Guro har fra å lede en av våre viktigste analysemiljøer passer som hånd i hanske med vår fremtidige vekststrategi. Hennes kompetanse vil også komme godt med i konsernledelsen.

Powered by Labrador CMS