Siri Gulliksen og Amund Trellevik til High North News

Kommer fra Avisa Nordland og NRK Finnmark.

Publisert

Det melder High North News mandag. 

Siri Gulliksen Tømmerbakke (38) går inn i en nyopprettet stilling som nyhetsredaktør.  Hun kommer fra stillingen som journalist i Avisa Nordland. 

– Det er skikkelig vemodig å forlate gode kolleger i Avisa Nordland. Samtidig føler jeg nå at det er på tide med en forandring. Gjennom seks år i AN har jeg fått stor tillit og mye frihet til å ta fatt på store og små prosjekter, og de faglige utfordringene jeg har møtt på er det som gjør at jeg nå føler meg klar for en stilling som medfører mer ansvar, sier Gulliksen til Avisa Nordland. 

Amund Trellevik (34) går inn i stillingen som journalist. Han kommer fra stillingen som journalist i NRK Finnmark ved Kirkenes-kontoret, og er styreleder i Barents Press Norge og konferansen «Svarte Natta». 

- Da denne muligheten dukket opp var jeg aldri i tvil om å gripe den. Siri og Arne O. er to personer jeg kjenner godt fra før, og jeg ser fram til å utvikle den kritiske og undersøkende journalistikken om arktiske forhold sammen med dem, sier Amund Trellevik til High North News. 

Samtidig som Gulliksen og Trellevik starter i nye jobber, lanserer High North News en helt ny nettside. 

- Sammen med resten av redaksjonen, inklusive våre stringere i andre land, gjør Tømmerbakke og Trellevik oss i stand til å grave dypere og bedre i den politiske og økonomiske utviklingen i nordområdene. Ikke minst den spente situasjonen mellom øst og vest krever en forsterket journalistisk innsats. Og når verdensledere gjør sitt beste for å undergrave journalistikken, finnes det bare et svar. Mer og bedre journalistikk, sier ansvarlig redaktør Arne O. Holm til egen avis. 

Powered by Labrador CMS