NRK Innlandet ansetter tre nye journalister: Knut Storvik, Amund Rotbakken-Gundersen og Jonas Oden Ulset.

NRK Innlandet ansetter tre nye journalister

Knut Storvik, Jonas Oden Ulset og Amund Rotbakken-Gundersen får fast stilling i NRK Innlandet.

Publisert Sist oppdatert

NRK Innlandet har ansatt Knut Storvik, Jonas Oden Ulset og Amund Rotbakken-Gundersen som faste journalister, skriver de i en pressemelding.

– Dette er veldig gøy. For et privilegium det er å få lov til å rekruttere blant en søkerliste som denne, sier distriktsredaktør Silje Kampesæter.

Knut Storvik kommer fra stillingen som frontsjef i TV2.no. Tidligere har han også vært frontsjef i Drammens Tidene og jobbet i både Romerikes Blad, Gudbrandsdølen dagningen og Nettavisen.

– Jeg søkte på jobben fordi jeg bryr meg om Innlandet. Jeg gleder meg til å løfte fram gladhistoriene fra fylket, men også spisse blyanten og stille de kritiske spørsmålene til prosessene som foregår. Det tror jeg er viktigere enn noen gang i vår digitale verden. Jeg gleder meg stort til å bli en del av NRK Innlandet sin kompetente redaksjon, og samtidig passet det bra i livet mitt å komme hjem nå, sier Storvik.

Jonas Oden Ulset har frem til nylig vært vikar i NRK Innlandet og er i dag ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Moelven.

– I NRK Innlandet har jeg fått leke meg, utfolde meg kreativt og produsere godt innhold sammen med en helt nydelig gjeng med folk som jeg har rukket å bli skikkelig glad i. Jeg ser fram til å utvikle meg videre sammen med dere! Jeg gleder meg også til å kunne bruke kreativiteten min til å lage innhold som mennesker kan glede seg over, både på nett, radio og TV, sier Oden Ulset.

Amund Rotbakken-Gundersen jobber i dag i direktelinje på Marienlyst. 

– Å jobbe i NRK Innlandet er noe jeg ser veldig fram imot. Jeg gleder meg til å bidra til at NRK er først ute på krim, store hendelser, vær og ulykker i hele regionen. Samtidig blir det å komme til NRK Innlandet, for en oppvokst Elverumsing, på sett og vis som å komme hjem, forteller Rotbakken-Gundersen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS