Tredje Amedia-redaktør på tre uker som sier opp: Tore Dyrnes gir seg i Tidens Krav

Mener tiden er inne for å overlate stafettpinnen til andre.

Publisert Sist oppdatert

Sjefredaktør og direktør Tore Dyrnes Tidens Krav orienterte i dag avisas styre og ansatte om at han sier opp sin stilling som enleder i avisa.

Det melder TK.no.

Dyrnes blir dermed den tredje Amedia-redaktøren på kort tid som sier opp, og etterfølger Torgeir Lorentzen i Gjengangeren og Jon Martin Larsen i Akershus Amtstidende.

Det er heller ikke lenge siden Veslemøy Tvedt Fredriksen - som forøvrig fortsatt er styreleder i Tidens Krav - varslet sin avgang som direktør for Bergensavisen og regiondirektør for Amedia.

LES MER:

25 år i Tidens Krav

59-åringen har jobbet i avisa siden 1990, ble nyhetsredaktør i 1993 - og overtok som sjefredaktør i 2008. For noen år siden ble han også direktør og dermed enleder i avisa.

Ifølge Tidens Krav vil Dyrnes nå stå i stillingen til ny redaktør er på plass, og han har fått tilbud om å fortsette som journalist i avisa.

Til egen avis sier han at «tiden er inne for å gi stafettpinnen videre», og beskriver de seneste års reise slik:

- TK har de siste tre årene vært gjennom omfattende nedbemanninger, og vi skal nå konsentrere oss om kjernevirksomheten etter at TKTV og Radio Kristiansund er avviklet. I fjor passerte vi VG som største digitale medium i Kristiansund, og vi er blant Amedias beste når det gjelder å digitalisere abonnentene. Helt siden i august har vi måned for måned økt antall betalende abonnenter. I januar 2016 kan vi derfor ha flere betalende abonnenter enn vi hadde i januar 2015, sier Dyrnes.

Saken blir oppdatert. 

LES OGSÅ:

Powered by Labrador CMS