Enda en Amedia-redaktør gir seg: Marit Kleppe Egge slutter etter bare ett år i OA

Gir seg for å bli lærer.

Publisert Sist oppdatert

Oppland Arbeiderblad melder på nett at ansvarlig redaktør og daglig leder Marit Kleppe Egge nå selv har bedt om å fratre jobben.

Det gjør hun for å begynne som lærer ved Hadeland videregående skole.

I en pressemelding gjengitt på egen avis, sier hun at det er «riktig å fratre nå», uten å gå nærmere inn på årsaken:

– Jeg gikk tilbake til mediebransjen med stort engasjement, og dette har på alle måter vært et lærerikt år der OA har tatt viktige skritt når det gjelder den digitale utviklingen og utvikling av innhold. At vi nå har flere abonnenter enn på samme tid i fjor, gjør at OA har stor mulighet til å lykkes framover, selv om mediebransjen er i en tøff situasjon.

– Etter en helhetsvurdering har jeg likevel kommet til at det er riktig for meg å fratre nå, og jeg har takket ja til en stilling ved Hadeland videregående skole fra høsten av. Jeg ønsker OA all mulig lykke til framover, og takker for godt samarbeid. Nå ser jeg fram til nye spennende oppgaver i utdanningssektoren.

Styreleder Ole Jacob Mosvold takker for jobben Kleppe Egge har gjort, og sier man går i gang med rekruttering over sommeren.

Fra 1. august blir digitalredaktør Line Ramsrud konstituert som sjefredaktør, med Øyvind Bjorheim Ludvigsen som direktør.

Og siden da har enda flere gitt seg: 

Powered by Labrador CMS