Lise Kaartinen blir ny konsern­direktør for HR i Amedia

– Jeg ser frem til å jobbe videre med å utvikle organisasjonen og våre ansatte som konserndirektør, sier Lise Kaartinen i en pressemelding.

Publisert

Lise Kaartinen (45) blir ny konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling i Amedia, skriver de i en pressemelding. 

Kaartinen kom til Amedia som HR-direktør i april 2018 og har det siste året ledet arbeidet med å utvikle konsernets HR-strategi. 

– Jeg har lært Amedia å kjenne som et offensivt, omstillingsvillig og -dyktig konsern med tydelige verdier og en klar strategi for utviklingen av kjernevirksomheten. Jeg ser frem til å jobbe videre med å utvikle organisasjonen og våre ansatte som konserndirektør, sier Lise Kaartinen i en kommentar.

 
 

Ifølge pressemeldingen kom Kaartinen til Amedia fra jobben som senior HR Manager i Aker Solutions. Tidligere har hun bred HR-erfaring fra virksomheter som Compass Group, Flytoget og Accenture. 

Are Stokstad er glad for at hun nå blir med i konsernledelsen. 

– Utnevnelsen av Lise Kaartinen som konserndirektør avspeiler betydningen av HR og organisasjonsutvikling som en sentral del av vår vekststrategi. Det vil bidra til økt gjennomføringskraft og til at HR-området utvikles i et helhetlig strategisk og forretningsmessig perspektiv. Lise har markert seg som en kraftfull og tydelig leder i arbeidet med å bygge opp HR-avdelingen, og jeg ser frem til at hun nå blir en del av konsernledelsen, sier konsernsjef Are Stokstad i en pressemelding. 

Endringen skjer med virkning fra 1. april.

Powered by Labrador CMS