Sjefredaktør Erik H. Sønstelie i Oppland Arbeiderblad.

Nettavisen og Amedias 63 lokalaviser inviterer lesere over hele landet til å fortelle sine #MeToo-historier

Vil kartlegge omfanget av seksuell trakassering.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

De siste dager har lokalaviser over hele landet bedt leserne sende inn sine historier om seksuell trakassering, i kjølvannet av #MeToo-kampanjen som har satt dagsorden i flere måneder.

Dette som et samarbeid mellom alle Amedias 63 lokale mediehus og Nettavisen, som eies av samme konsern.

Vi ønsker å sette fokus på erfaringene både kvinner og menn fra hele landet, i alle typer yrker, har med seksuell trakassering, heter det fra Nettavisen.

- Nettavisen ønsker at leserne skal dele sine metoo-historier. Undersøkelsen er selvfølgelig helt anonym, men man er også velkommen til å kontakte en av Nettavisens journalister hvis man ønsker det, sier nyhetsredaktør Erik Stephansen.

Samtidig som man inviterer leserne til å fortelle sine historier, gjennomføres det også en spørreundersøkelse for å få representative svar.

Redaktør Erik Sønstelie i Oppland Arbeiderblad var for noen uker siden først ute med en slik undersøkelse - som nå er blitt til et samarbeid i hele konsernet.

- Med dette ønsker vi å sette dagsorden. Å gjøre Norge bedre. Å markere en felles parole. Vi skal rett og slett speile #metoo slik hele Norge ser det. Jeg håper leserne deler sine historier, sier Sønstelie til Nettavisen.

Powered by Labrador CMS