Sjefredaktør Erik H. Sønstelie i Oppland Arbeiderblad.
Sjefredaktør Erik H. Sønstelie i Oppland Arbeiderblad.

Nettavisen og Amedias 63 lokalaviser inviterer lesere over hele landet til å fortelle sine #MeToo-historier

Vil kartlegge omfanget av seksuell trakassering.

Publisert

De siste dager har lokalaviser over hele landet bedt leserne sende inn sine historier om seksuell trakassering, i kjølvannet av #MeToo-kampanjen som har satt dagsorden i flere måneder.

Dette som et samarbeid mellom alle Amedias 63 lokale mediehus og Nettavisen, som eies av samme konsern.

Vi ønsker å sette fokus på erfaringene både kvinner og menn fra hele landet, i alle typer yrker, har med seksuell trakassering, heter det fra Nettavisen.

- Nettavisen ønsker at leserne skal dele sine metoo-historier. Undersøkelsen er selvfølgelig helt anonym, men man er også velkommen til å kontakte en av Nettavisens journalister hvis man ønsker det, sier nyhetsredaktør Erik Stephansen.

Samtidig som man inviterer leserne til å fortelle sine historier, gjennomføres det også en spørreundersøkelse for å få representative svar.

Redaktør Erik Sønstelie i Oppland Arbeiderblad var for noen uker siden først ute med en slik undersøkelse - som nå er blitt til et samarbeid i hele konsernet.

- Med dette ønsker vi å sette dagsorden. Å gjøre Norge bedre. Å markere en felles parole. Vi skal rett og slett speile #metoo slik hele Norge ser det. Jeg håper leserne deler sine historier, sier Sønstelie til Nettavisen.

Powered by Labrador CMS