Sandefjords Blad-journalist Victoria Jane Armstrong blir vaktsjef i Nettavisen.
Sandefjords Blad-journalist Victoria Jane Armstrong blir vaktsjef i Nettavisen.

Nettavisen styrker laget med ny vaktsjef - henter Victoria (28) fra Sandefjords Blad

–  Jeg synes det er kjempegøy å få muligheten, sier hun.

Publisert

Victoria Jane Armstrong forlater Sandefjords Blad etter fire år, til fordel for å bli vaktsjef i Nettavisen.

28-åringen, som både har vært frontsjef, stedfortredende nyhetsredaktør og vaktsjef i Sandefjords Blad, er svært glad for å ha fått jobben.

– Jeg synes det er kjempegøy å få muligheten, og gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer. Jeg tror Nettavisen er et veldig fint sted å jobbe, med mange dyktige folk, sier Armstrong til Medier24. 

– Hva appellerte til deg ved denne stillingen?

– Jeg har vært vaktsjef i Sandefjords Blad de siste årene,  og synes det er en veldig spennende stilling. Det er alltid mye som skjer som man må holde styr på, men jeg synes det er gøy, og det gjør at man aldri får en kjedelig dag på jobben. 

Armstrong tiltrer mest sannsynlig sin nye stilling i løpet av vinteren 2021. En nøyaktig dato er ennå ikke satt, opplyser hun.

 

Vemodig å slutte

Selv om den nyansatte vaktsjefen gleder seg til å starte i ny jobb, innrømmer hun samtidig at det blir trist å forlate Sandefjords Blad.

– Det blir litt vemodig, fordi jeg har vært i Sandefjords Blad gjennom nesten hele min journalistiske karriere. Jeg har lært utrolig mye av journalistene og redaktørene som jobber her. De er veldig flinke og hyggelige folk.

– Det blir trist, og jeg er heldig som har trivdes så godt her, og fått ha det gøy på jobb hver eneste dag, sier Armstrong.

Hun er også takknemlig for å ha fått mye ledererfaring i løpet av sin tid i Sandefjords Blad.

– Jeg er veldig takknemlig for at redaktørene turte å satse på meg, og å gi meg ansvar. Det har vært veldig lærerikt og gøy, så jeg er veldig glad for å ha fått disse mulighetene.

– Hvilke tips vil du gi til andre unge som ønsker å bli ledere?

– Man må tørre å ta initiativ, be om ansvar, jobbe hardt og virkelig brenne for det man holder på med, svarer Armstrong.

Har internasjonal erfaring 

Armstrong tok sin bachelor i journalistikk i London, og jobbet i en periode på desken til den engelske tabloidavisen Daily Express etter at hun var ferdig med studiene.

På spørsmål om hva hun tar med seg fra å ha jobbet i en avis i et annet land, svarer Armstrong. 

– Det er en annen kultur der enn man har i Medie-Norge. Jeg har lært mye om det å jobbe i en tabloidavis med høyt tempo, men jeg foretrekker den norske presseetikken, sier hun.

– Hva kjennetegner god journalistikk for deg? 

– For min del er det viktig å få frem menneskene i sakene mine. Uansett hvilken sak man skriver om, handler de som regel om hvordan folk påvirkes av noe. I tillegg er det viktig å ha god og variert kildebruk, svarer Armstrong.

Powered by Labrador CMS