Fremover har endelig fått ny permanent ledergruppe: Silja (28) og Morten (40) er på plass

Fremover har ansatt både nyhetsredaktør og salgssjef. – Det føles som om jeg har fått litt fast grunn under føttene igjen, sier sjefredaktør Christian S. Andersen.

Publisert

Silja Björklund Einarsdóttir (28) er ansatt som nyhetsredaktør, mens Morten Koster Martinussen (40) blir ny salgssjef i Fremover, melder avisen selv

Einarsdóttir har vært konstituert i stillingen siden 1. januar, mens Martinussen kommer fra jobben som salgssjef ved Grand hotell Narvik. Han var tidligere medierådgiver i Fremover mellom 2010 og 2017.

Einarsdóttir er glad for å ha fått jobben permanent.

– Jeg har fått prøvd meg på mye nytt i løpet av den siste halvannen måneden, og det har gitt mersmak. Nå gleder jeg meg til å fortsette den jobben jeg har påbegynt, sier hun til Fremover

Også Martinussen ser frem til sin nye arbeidshverdag - og kunne vende tilbake til gamle tomter.

– Jeg er stolt og ydmyk over å få muligheten til å komme tilbake til Fremover og jobbe sammen med et så fantastisk team, sier han til avisen.

Sjefredaktør Christian S. Andersen var i to måneder den eneste permanente lederen i Fremovers ledergruppe, etter at Andreas Haakonsen og Tonje Sollie på tampen av 2019 sa opp som nyhetsredaktør og salgssjef.  

– Det var litt spesielt å miste hele ledergruppa på én måned, men jeg har tro på at Morten og Silja vil tilføre noe nytt og bra i Fremover. I dag føles det som om jeg har fått litt fast grunn under føttene igjen. Jeg tror dette blir bra, sier Andersen til Fremover.

Powered by Labrador CMS