Magne Storedal, konstituert redaktør i Hadeland
Magne Storedal, konstituert redaktør i Hadeland

Magne Storedal blir redaktør i Hadeland

64-åringen er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Hadeland ut 2023.

Publisert Sist oppdatert

Magne Storedal (64) er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Hadeland ut 2023, skriver Amedia i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven i en tradisjonsrik og viktig avis i et flott område, sier han.

Nåværende redaktør, Line Ramsrud, slutter 31. mars, og fra 1. april tar Storedal over stafettpinnen.

Storedal kommer fra en stilling i Amedia. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i Romerikes Blad og i Avisa Oslo. Han har også leder-bakgrunn fra Dagens Næringsliv og VG.

– Det spesielle med lokalaviser er de nære båndene og samspillet de har med sine lesere. Dette er viktig for utviklingen av våre lokalsamfunn og hvordan folk flest har det. Jeg er ydmyk for at jeg har fått oppgaven med å videreføre dette arbeidet i Hadeland en tid framover.

– Avisa er en solid og respektert merkevare i sitt dekningsområde, og har en dyktig og kompetent redaksjon. Jeg er sikker på at vi kan få gjort mye spennende sammen i den tiden jeg skal være der, sier Magne Storedal.

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen sier hun er glad Storedal påtar seg rollen, slik at de får bedre tid til å se etter en ny leder på permanent basis.

– Magne er en svært erfaren avismann, og har gjennom sine lederroller i norske aviser vist hva han står for av redaksjonell kvalitet og kraft, sier Fritsvold.

Powered by Labrador CMS