Amedia blir største eier i Avisa Gaula. Her med påtroppende styreleder, Stig Jakobsen.
Amedia blir største eier i Avisa Gaula. Her med påtroppende styreleder, Stig Jakobsen.

Derfor går Amedia inn i lokalavisen Gaula

Som Medier24 omtalte forrige uke kjøper Amedia seg inn og blir største eier i Avisa Gaula med 70 prosent. Nå letter Amedia på sløret om hvorfor de går inn i Sør-Trøndelag.

Publisert Sist oppdatert

Sammen med Trønder-Avisa går Amedia inn på eiersiden i Avisa Gaula i Melhus. Avisa, som ble startet i 2001, har et opplag på 1.500 eksemplarer, men ingen digital utgave.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at noen vil ta over avisa og fortsette med den. Jeg tror det er gode folk som kommer til roret, sa Åsmund Snøfugl som er ansvarlig redaktør i avisa til Medier24 forrige uke.

Amedia ønsket ikke å kommentere saken forrige uke, men tirsdag la de ut egen pressemelding på sine nettsider der de forteller litt om tanken bak oppkjøpet.

– For oss er dette et spennende kjøp. Avisa Gaula dekker et område med 20.000 innbyggere. Det innebærer at avisa har et godt potensial til videre utvikling, sier påtroppende styreleder i avisa, Stig Jakobsen.

– Foruten papirutgaven vil vi også bruke vår kompetanse og erfaring til også å utvikle et godt digitalt tilbud, uttaler han videre.

Powered by Labrador CMS