Vanja S. Holst (32) blir ny ansvarlig redaktør i Nidaros

– Jeg kan love at vi hver dag skal jobbe knallhardt for å gi Trondheim enda mer god og viktig journalistikk, sier hun.

Publisert

Vanja S. Holst (32) blir ny ansvarlig redaktør i Nidaros, opplyser avisen.

Hun overtar sjefsroret fra 1. desember etter nåværende redaktør Arne Reginiussen, som da returnerer til Finnmark som ansvarlig redaktør i iFinnmark.

Holst er nåværende leder for dagsorden og samfunn i avisa, som ble startet opp i fjor høst.

– Jeg har stor respekt for den svært gode jobben Arne har gjort med å bygge opp Nidaros, og han har lagt godt til rette for en arvtager. Vi har fått en eventyrlig start med Arne som leder, så nå gjelder det å fortsette med uforminsket styrke. Vi er godt rigget for å fortsette veksten og kapre ytterligere markedsandeler i trondheimsmarkedet, sier hun.

Holst har tidligere bakgrunn som blant annet redaktør for Gatemagasinet Sorgenfri. Nå ser hun frem til å lede Trondheims nest største avisredaksjon.

– Vi har en veldig bra gjeng i redaksjonen, der hver og en av journalistene gjør en enormt bra jobb og er engasjerte i samfunnet. Det er de som har bygget Nidaros, og bygger Nidaros hver eneste dag, sier hun.

– Jeg er veldig ydmyk over tilliten styret viser meg, og kan love at vi hver dag skal jobbe knallhardt for å gi Trondheim enda mer god og viktig journalistikk, som bidrar til å drive samfunnet fremover, sier Holst.

Powered by Labrador CMS