Fra håndballkampen i Eliteserien for kvinner mellom Vipers-Gjerpen i Aquarama i Kristiansand mandag kveld.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Fra håndballkampen i Eliteserien for kvinner mellom Vipers-Gjerpen i Aquarama i Kristiansand mandag kveld.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Amedia har sikret seg håndballrettigheter: – En perfekt partner, sier forbundet

– Avtalen betyr at våre medier nå blir sentrale møteplasser for håndballinteresserte nordmenn, sier Are Stokstad i en pressemelding.

Publisert

Amedias aviser og mediehus har sikret seg retten til å vise kamper fra eliteserien i håndball for kvinner og menn.

Avtalen mellom Amedia, Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball ble offentliggjort tirsdag.

Generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund sier i en pressemelding at avtalen med mediekonsernet er viktig for norsk håndball.

– Dette er en stor dag. Med Amedia på laget vil vi øke både oppmerksomheten og engasjementet gjennom bred distribusjon i landets lokalaviser. Samtidig vil Nettavisen bidra til riksdekkende oppmerksomhet. Amedia er en perfekt partner, og vil i enda større grad øke interessen for norsk håndball med et lokalt preg, sier Langerud.

Amedias aviser og mediehus skal overføre minst 260 kamper fra øverste nivå, samt produsere og sende en rekke kamper fra 1. og 2. divisjon håndball.

Amedias konsernsjef Are Stokstad er glad for avtalen.

– Avtalen betyr at våre medier nå blir sentrale møteplasser for håndballinteresserte nordmenn, og at håndballklubbene får økt oppmerksomhet og spredning, sier han.

Avtalen med Norges Håndballforbund har en varighet på fire år.

Powered by Labrador CMS