Anders Opdahl konstituert som direktør i Nordlys og regiondirektør for Amedia

36-åringen overtar når Ronni Møller Pettersen går av.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ansvarlig redaktør i Bladet Nordlys, Anders Opdahl (36), overtar fra 15. februar også stillingen som administrerende direktør i Nordlys og regiondirektør for Amedia region nord.

Han vil være konstituert i denne stillingen inntil en ny ledelse er på plass.

Det melder Amedia.no fredag.

Nåværende regiondirektør og daglig leder i Bladet Nordlys Ronni Møller Pettersen sa opp sin stilling før jul og vil fratre 15. februar.

Anders Opdahl vil fra samme dato overta hans oppgaver og bli eneleder i Nordlys, samtidig som han vil få ansvaret for å følge opp alle mediehusene i regionen; Lofot-Tidende, Lofotposten, Fremover, Finnmark Dagblad, Finnmarksposten, Finnmarken og Nordlys.

Anders Opdahl har jobbet i lederstillinger i Amedia i 10 år, de siste fem årene som ansvarlig redaktør i Nordlys.

- Anders har bred erfaring og god innsikt i alle sider av vår virksomhet, samtidig som han nyter stor respekt i alle leire, sier styreleder og konserndirektør Pål Eskås.

- Jeg er trygg på at vi med ham som konstituert i den nye rollen vil ha en god løsning og kunne fortsette den gode utviklingen for våre mediehus i nord, som i det siste har markert seg svært positivt, sier konserndirektør i Amedia og styreleder i Bladet Nordlys, Pål Eskås.

Amedia vil nå bruke nødvendig tid på å finne en permanent lederløsning i regionen, heter det i meldingen.

Powered by Labrador CMS