MediaPuls episode 97: Trenger vi egentlig DAB og TV2?

PODKAST: Holder dekningsdirektøren i Telenor det han lover, kan vi droppe DAB i bilen. Og trenger vi TV2 for at NRK skal ha en konkurrent?

Publisert Sist oppdatert

Hans-Petter er høyt oppe etter å ha testet en ny måte å se på film, en ny måte å surfe på internett og en ny måte å kjøre bil.

Og når man kjører bil, er sannsynligheten stor for at at man hører på radio. FM i dag, og DAB i morgen. Men om dekningsdirektøren i Telenor holder det han lover, kan vi derimot droppe DAB-radioen, og heller strømme radiokanaler fra hele verden via smarttelefonen. 

MediaPuls tok en prat med dekningsdirektøren i Telenor, Bjørn Amundsen, fra bilen – over smarttelefonen – for å høre om det er dekning bak lovnaden.

Tirsdag denne uken ble mediemangfoldsutvalgets delrapport om kommersiell allmennkringkasting langt frem av Fritt Ords Knut Olav Åmås. I korte trekk handler #Åmås-utvalget (omdømt av MediaPuls) om hvorvidt Norge skal bruke offentlige midler på å gi NRK konkurranse.

Åmås-utvalget handler om fremtiden for allmenkringkasting, og hvorvidt og hvordan en konkurrent til NRK eventuelt skal sikre et bredt, norskt tilbud. Det handler også om en kulturminister som har dårlig tid, og som har presset frem Åmåsutvalgets rapport i «hu og hast».

Hør på MediaPuls via 

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/289050047" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS