MediaPuls episode 77: Tett på McCann-sjefen Linda Kling

PODKAST: Til sommerferiens siste sommerprat har vi fått besøk av byrålederen i McCann, Linda Kling.

Publisert Sist oppdatert

Episode 77 er siste episode spilt inn på Mallorca, hvor Hans-Petter har feriert i sommer. Og siste episode innspilt i en bil. Nå går det mot normale tilstader - og mot en særs spennende høst.

Resultatene fra andre kvartal har preget uken som gikk, og Marius og Hans-Petter tar for seg flere av de toneangivende (og globale) selskapene.

I sommerpraten med Linda Kling fra McCann, spør vi blant annet om hvordan reklame og kommunikasjonsmarkedet har utviklet seg så langt i 2016, og hvordan markedet vil utvikles videre.

Instagram skal gjøre det enklere å håndtere trakassering, og en fersk undersøkelse fra SurveyMonkey avslører de mest populære mobile appene.

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på besøk – fra innsiden og utsiden av mediabransjen.

Hør på MediaPuls via 

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/276208005" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS