Aman Tesfamichael, Ingrid Elise Melbye Olsen og Mette Ljungquist Marstrander.
Aman Tesfamichael, Ingrid Elise Melbye Olsen og Mette Ljungquist Marstrander.

Hammer & Hanborg vokser videre: Ansetter Mette, Aman og Ingrid

Konsulent-og rekrutteringsselskapet Hammer og Hanborg Norge leverte nok et sterkt år i 2018. Nå styrker de laget med tre nye medarbeidere.

Publisert

– Vi rigger Hammer & Hanborg 2.0. Med Mette, Ingrid og Aman på laget blir vi enda bedre posisjonert for å påvirke fremtidens arbeidsliv. Samtidig blir det også mulig for meg å bruke mer av tiden min på å være ute hos kundene, noe jeg gleder meg til, sier ledende partner Trine Larsen i en pressemelding.

Ifølge Hammer & Hanborg ser det ut til at selskapet endte med en omsetning på 16,1 millioner kroner. Resultatene er imidlertid ikke leveringsklare ennå.

Den norske avdelingen til Hammer & Hanborg, som har profilert seg med en rekke oppdrag innen digital kommunikasjon og markedsføring for næringslivet, styrker dermed laget med tre nye hoder.

  • Mette Ljungquist Marstrander
  • Aman Tesfamichael
  • Ingrid Elise Melbye Olsen

Ljungquist Marstrander og Melbye Olsen begynte i selskapet i henholdsvis januar og februar, mens Tesfamichael tiltrer i mars. 

– Vi er heldige som er i en posisjon som gjør at vi kan tiltrekke oss så fantastisk flinke folk som Mette, Ingrid og Aman. De har svært spennende og varierte bakgrunner som vil gjøre oss til et enda sterkere og mer mangfoldig team for kundene våre fremover, sier Larsen.

Powered by Labrador CMS