Opptak til det TV2-sendte programmet
Opptak til det TV2-sendte programmet "Allsang på grensen" på Fredriksten festning i Halden onsdag kveld.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Bli med bak kulissene når TV 2 lager «Allsang på Grensen»: Slik jobber de 40 i crewet og regien for å lage best mulig TV

– Det blir ikke større underholdningsproduksjon enn dette, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2. Bli med inn i regien!

Publisert

TV 2 er midt i løpet når de i sommer skal gjennom sju sendinger av det populære musikkprogrammet Allsang på Grensen.

  • Se hvordan det koker i regirommet lenger ned i saken.
Billedprodusent Lars Erik Steffensen står og gir beskjeder til hele TV-crewet. Til venstre sitter Tonje Noss Gunnari på bildemiks..
Billedprodusent Lars Erik Steffensen står og gir beskjeder til hele TV-crewet. Til venstre sitter Tonje Noss Gunnari på bildemiks..

I år er konseptet, som krever stor publikumskapasitet med sitteplasser, lokalisert i på Fredriksted festning i Halden.

– Meget konsentrert i regien

Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 sier til Medier24 at de er i underkant av 40 personer som jobber med selve TV-produksjonen:

Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2..
Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2..

– Det blir ikke større underholdningsproduksjon enn dette, og er på høyde med de store direktesendte helgeprogrammene våre. Stemningen i regien er meget konsentrert, men dette er Norges beste på sitt felt med billedprodusent Lars Erik Steffensen i spissen.

TV 2 har lagt ut et klipp fra hvordan ting foregår i regirommet. Dahl forklarer hvorfor:

– Vi må by på oss selv, og vi vet at folk er interessert i å se hvordan vi lager TV. I tillegg er jo dette med på å skape interesse inn mot kveldens sending av Allsang på TV 2...

Kveldens sending, som ble spilt inn i går, har Katrine Moholt og Lothepus som programledere. Lissie, Cir.Cuz, Angelina, Staysman og Cotton Eye Joe er artistene som opptrer.

Se hvordan sendingen lages her:

I kveld sendes Allsang på Grensen på TV 2. Og her gir vi dere et unikt innblikk i hvordan sendingen lages i TV-bussen når Staysman & Lazz spiller inn superhitlåta "En godt stekt pizza"...

Posted by TV 2 on 26. juli 2017

Powered by Labrador CMS