Peder Engesæth er ansatt som direktør for forretningsutvikling i Scandinavia Online og Aller Media.
Peder Engesæth er ansatt som direktør for forretningsutvikling i Scandinavia Online og Aller Media.

Peder Engesæth er ny direktør for forretningsutvikling i SOL og Aller Media

– Det er helt spinnvilt å skulle jobbe sammen med noen av de sterkeste digitale hodene i norsk media, sier han.

Publisert

Peder Engesæth er ansatt som som direktør for forretningsutvikling i Scandinavia Online (SOL) og Aller Media, melder SOL i en pressemelding.

Han kommer fra en konsulentstilling i McKinsey Digital, og har tidligere jobbet som teamleder og forretningsutvikler i Visma. 

– Det er helt spinnvilt å skulle jobbe sammen med noen av de sterkeste digitale hodene i norsk media her i Aller. Vi skal jobbe beinhardt hver eneste dag for å tilby helt nye opplevelser, plattformer, og forretningsmodeller til folk flest. Markedet for papiraviser er kanskje på vei ned, men det digitale medieeventyret har så vidt begynt, sier Engesæth i pressemeldingen.

I sin nye jobb vil Engesæth få ansvaret for digital forretningsutvikling og vekststrategier for Aller-produkter som sol.no, kode24.no, vi.no, elbil24.no, kk.no, og seher.no.

– Hemmeligheten med å klare å etablere nye produkter og finne nye lesere og inntekter er systematisk planlegging og fleksibel gjennomføring. Kunnskapen til Peder Engeseth er kritisk for at vi skal klare videre digital vekst. Han blir en viktig leder hos oss, sier administrerende direktør for Scandinavia Online, Jan Thoresen, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS