Espen Stensrud får ansvaret for alle mannebladene i Aller

Blir redaktør for Autofil, Båtmagasinet og Jeger.

Publisert Sist oppdatert

Allers magasiner Autofil, Båtmagasinet, Jeger samles i en mediedivisjon «Mann», sammen med motorsatsingen i Dagbladet og Dinside.no.

Espen Stensrud (45) får nå ansvaret som redaktør for hele denne porteføljen.

Det opplyser Aller i en pressemelding fredag morgen.

- I to år har jeg ledet en selvstendig motor-redaksjon som har jobbet på tvers med å produsere Autofil og Gatebil, digitale leveranser inn til Dinside.no og bilstoff til Dagbladet både på print og nett. Samtidig har vi fått erfaring med produksjon av levende bilder gjennom DBTV.

- Når vi nå innlemmer solide sterke merkevarer som Båtmagasinet og Jeger inn Manne-universet, vil vi få enda mer dynamikk og et større mulighetsrom, sier Espen Stensrud i meldingen.

Slik beskriver forlagsredaktør Ellen Arnstad endringen som nå gjøres:

- Våre publikasjoner mot målgruppen menn har gjort det bra i mange år og holdt stø kurs med dyktige redaktører. Ikke minst så har vi bevist at vi har stor kunnskap om interesseområdene, båt, jakt og bil. Nå har vi kommet til et veiskille der vi må tenke annerledes.

- Vi samler derfor kraften og kompetansen i et eget område, «Mann» og innenfor medieområdet «Kvinne/Tema». Espen er riktig mann bak rattet, og jeg er glad for at han takket ja til denne stillingen, sier Arnstad.

- Vi skal, i tillegg til videre utvikling av magasinene, også bruke all vår kompetanse til å skape digital vekst for merkevarene.  Med vår totale slagkraft og solide ekspertise, i kombinasjon med god innsikt og kunnskap om målgruppene, har vi store muligheter. Nå gleder jeg meg stort til å ta fatt på oppgaven, sier Stensrud.

Powered by Labrador CMS