Cecilie Krogh (29) forlater VG og MinMote. Går til erkerivalen Aller Media.
Cecilie Krogh (29) forlater VG og MinMote. Går til erkerivalen Aller Media.

Cecilie Krogh (29) bryter samarbeidet med VG og MinMote - går til erke­rivalen Aller Media

Blir fast ekspert hos Dagbladet, Se og Hør og KK.

Publisert

I en pressemelding fra Aller Media kommer det frem at VG mister nok en medarbeider til konkurrenten.

Denne gangen er det VG og MinMotes skjønnhetsekspert Cecilie Krogh som avslutter samarbeidet for å bli med på Allers TV-satsing. 

Cecilie Krogh – som til daglig er kreativ leder i Jan Thomas Studio i Oslo – er de siste årene blitt en av Norges mest ettertraktede stylister på hår og sminke, skriver de i meldinga.

For om lag ett år siden ble Cecilie Krogh ble tilknyttet VG og MinMote som deres faste skjønnhetsekspert, men de siste ukene har hennes videoer vært å se på de digitale plattformene hos hovedkonkurrenten på Hasle.

Nå har hun nemlig signert en avtale som fast ekspert hos Dagbladet, Se og Hør og KK.

- Jeg gleder meg virkelig til å jobbe med de flinkeste folkene i bransjen. Flere av de sterke merkevarene i Aller Media betrakter skjønnhet som et eget fag, og med satsingen deres på tvers av alle flater, kommer vi til å skape skikkelig godt stoff, sier Cecilie Krogh i meldinga.

Redaktør Jonas Jørstad, som leder kjendisdesken i Aller Media, sier hun allerede er en klikkvinner.

- De siste ukene har videoer med Cecilies hår- og skjønnhetstips dratt masse trafikk hos oss. Og denne uken har hun vært vår ekspert ute i felt på den store Elle-festen. Vi ser allerede nå at hun styrker satsingen mot en av våre viktigste målgrupper, sier Jørstad.

Også KK-redaktør Ingeborg Heldal er glad for å ha fått Cecilie Krogh med på Aller-laget: 

- Cecilie er sprudlende, kreativ og utrolig dyktig. Jeg er sikker på at KKs lesere vil bli både begeistret og inspirert over at hun blir en del av vårt univers! understreker Heldal.

Powered by Labrador CMS