DN fryktet ikke konkurransen fra Børsen: Nå er Allers finanssatsing større enn dem

Dagbladets finansnettsted har gått forbi Dagens Næringsliv på nett.

Publisert

Da Dagbladet lanserte sitt finansnettsted Børsen i fjor høst proklamerte de at de «spiste Finansavisen til frokost, og har planer om å ta DN til kvelds».

Det måltidet er nå inntatt og fortært, ifølge Dagbladet - for Børsen er større enn DN.no på nett, opplyser avisen.

 - Vi har jobbet ekstremt målrettet med å spise innpå konkurrentene, og det er derfor selvsagt helt fantastisk å kunne melde at vi i noen uker nå har ligget stabilt godt over DN.no på unike brukere, sier utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne.  

Da Børsen ble lansert i fjor uttalte DNs sjefredaktør Amund Djuve at han ikke fryktet Dagbladet. I hvert fall ikke i konkurransen om betalende abonnenter.

– Det er stor interesse for næringslivsjournalistikk i Norge. Men det er også mange redaksjoner som konkurrerer. I utgangspunktet er ikke Dagbladet den vi frykter mest i konkurransen om å få betalende abonnenter, sa Djuve til Medier24.

Lunder Brenne forteller at DN fortsatt er foran i snitt på sidevisninger, men at Børsen har planer om å gå forbi også der. 

Hun mener Børsen har tatt for seg når det gjelder finansjournalistikken.

- Ved siden av fokuset på vekst, har Børsen også markert seg med dagsordensettende journalistikk – som da vi var første ute med nyheten om bråket i herreklubben Det Norske Selskab og ikke minst avsløringene om flyttebaronen som plukker opp hjemløse på gaten og får dem til å jobbe for 80 kroner i timen, sier Lunder Brenne.

Og legger til:

– Vi lovte «finans til folket», og det leverer vi på stort sett hver eneste dag.

Martine Lunder Brenne tror Børsen også vil gå forbi DN på sidevisninger.
Martine Lunder Brenne tror Børsen også vil gå forbi DN på sidevisninger.  
Powered by Labrador CMS