tc7110a0Ole Rolfsrud og Selda Ekiz er lørdagskveldens nye programlederpar. – Det beste med Ole er at han er morsom og at terskelen er lav for å tulle og tøyse sammen. Det er ingenting som slår å ha det lekent på jobb, sier hun.

Selda Ekiz og Ole Rolfsrud skal lede NRKs nye, direktesendte lørdagskonkurranse «Alle mot 1»

Der skal både deltager og TV-seere gjette og beregne seg frem til riktig svar på spennende oppgaver.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Sportsprofilen Ole Rolfsrud og «Anno»-programleder Selda Ekiz blir å se fra 13. januar. I ti uker fremover skal de to imot en ny deltager som får presentert i alt syv oppgaver, fra hverdagslige utfordringer til det NRK kaller «helsprø eksperimenter», og får tre hjelpemidler til rådighet:

Venner og familie i studio, en gruppe kjendiser som også er til stede, samt snittsvaret som kommer inn fra TV-seerne.

Ifølge Drammens Tidende skjer direktesendingen fra «Stjernekamp»-studioet på Fornebu, med publikum til stede.

Disse skal sende sine svar inn via en app. Gjennomsnittet av svarene skal bli «nasjonens felles svar», heter det i pressemeldingen – der det videre heter at «Alle mot 1»-konseptet er utviklet ut fra tesen «wisdom of the crowd»; altså at gjennomsnittet av svar samlet fra en gruppe, er mer korrekt enn en enkeltpersons svar i gruppen.

– «Alle mot 1» er unikt med tanke på interaktiviteten, og seerne har en viktig rolle å spille, sier Rolfsrud. Ekiz, som styrer eksperimentene utendørs, gleder seg:

– Det kuleste med «Alle mot 1» er at jeg får være med på helt elleville oppgaver hvor selv ikke jeg vet hva utfallet blir, sier hun.

 

Powered by Labrador CMS