Birgit Opheim (55) og Alice Tegle (34) er fast ansatt som journalister i Dagen

– Begge er svært kunnskapsrike på sine felt. Det blir en styrke for Dagen at vi nå har fått dem fast i staben, sier sjefredaktør Vebjørn Selbekk.

Publisert

Birgit Opheim er ansatt i en 60 prosent stilling og vil primært jobbe med kristenliv og reportasjer. Alice Tegle har det siste halvåret vært vikar i Dagens helgemagasin Korsets Seier (KS). Her skal hun nå jobbe i full stilling med magasinstoff.

Sjefredaktør i Dagen, Vebjørn Selbekk, er glad for å kunne ansatte to kunnskapsrike journalister.

– Vi er svært glade for at så flinke journalister som Opheim og Tegle ønsker å jobbe hos oss. Begge er svært kunnskapsrike på sine felt. Det blir en styrke for Dagen at vi nå har fått dem fast i staben, sier Selbekk.

Opheim har også tidligere vært ansatt i Dagen og har blant annet ledet kristenlivsavdelingen. De siste årene har hun vært fast vikar. Hun tar nå master i undersøkende journalistikk ved UiB.

Tegle har det siste halvåret vært vikar i Dagens helgemagasin Korsets Seier (KS). Her skal hun nå jobbe i full stilling med magasinstoff.

Hun har tidligere jobbet som journalist i Studvest, Jærbladet, Bondevennen og i Dagen mellom 2011 og 2013. Hun har også vært kommunikasjonsrådgiver ved NLA Høgskolen.

Tegle har tidligere studert midtøstenkunnskap med arabisk ved UiB og hun tar nå master of management ved Handelshøgskolen BI.

Powered by Labrador CMS