Dagsrevyen med sterk start på 2017.
Dagsrevyen med sterk start på 2017.

Dagsrevyen med sterk start på året: Over 905.000 fulgte de første TV-sendingene

NRKs nyhetsflaggskip Dagsrevyen går inn i det nye året med imponerende markedsandeler. Har hatt opp mot 69 prosent av det norske publikummet.

Publisert

Der alle lineære TV-kanaler sliter med TV-tittingen, finnes det små lysglimt. I kringkastingen ble det spist kake nylig for å feire Dagsrevyens seertall.

Programmet kan skimte til med et snitt på 905.000 seere de fire første dagene. Det er 4.000 flere seere enn på samme tidspunkt i fjor, opplyser NRK.

– Dagsrevyen er uten sammenligning det mest sette nyhetsproduktet i Norge. Også i europeisk sammenheng er det få andre kringkastere som kan måle seg med NRK Nyheter når det gjelder publikum, sier nyhetsdirektør Alexandra Beverfjord i NRK.

Markedsandelen har også vært imponerende: I snitt de fire første dagene lå Dagsrevyen på 66 prosent mot 62 de samme dagene i fjor. Størst andel hadde de sist torsdag – da 69 prosent valgte Dagsrevyen på NRK1.

Nyhetsdirektøren mener det er staben bak nyhetsprogrammet som bør få hederen og æren:

– Det er en rasende dyktig desk og redaksjon som står bak disse resultatene, de evner å ta tak i de sakene som er viktige og vesentlige for det store publikummet i Norge.

Powered by Labrador CMS