Alexanders Gjermundshaug blir ansvarlig redaktør i Østlandets Blad.

Alexander Gjermundshaug skal lede Østlandets Blad

Alexander Gjermundshaug (38) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlandets Blad (ØB) på Ski.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Amedia i en pressemelding.

Alexander Gjermundshaug sier han gleder seg til å ta fatt på jobben, og til å videreutvikle avisen sammen med de ansatte.

– Jeg må først og fremst takke for tilliten. Det her er en utrolig spennende jobb, som jeg gleder meg veldig til å ta fatt på. Nå ser jeg spesielt fram til å bli kjent med folka i ØB. Samtidig er det trist å forlate mine gode kolleger i Nationen. Jeg ser tilbake på åtte fantastiske og lærerike år, sier Gjermundshaug.

I Nationen har Gjermundshaug hatt flere roller, blant annet som konstituert nyhetsredaktør og reportasjeleder.

Han har også mange års bakgrunn fra Amedias største avis, Romerikes Blad, der han har vært både journalist, frontsjef og nyhetsleder. Han har vært klubbleder for journalistene i Romerikes Blad, og har også vært leder i Akershus journalistlag.

Østlandets Blad er Follos største lokalavis, med 16 ansatte og cirka 9.100 abonnenter.

Styreleder i Østlandets Blad og regiondirektør i Amedia, Petter Christian Saugstad, er godt fornøyd med ansettelsen av Gjermundshaug.

– Jeg er veldig glad for at Alexander har takket ja til jobben som daglig leder og ansvarlig redaktør i ØB. Han er en dyktig journalist med erfaring fra forskjellige lederjobber i Romerikes Blad og i Nationen. Han har jobbet mye med digital utvikling de siste årene og har meget relevant bakgrunn til stillingen som leder i Østlandets Blad, sier Saugstad.

Powered by Labrador CMS