Sosiale medier-rådgiver Aleksander Godø Alnes i Posten og Bring.
Sosiale medier-rådgiver Aleksander Godø Alnes i Posten og Bring.

Aleksander Godø Alnes (27) er ansatt som sosiale medier-ansvarlig i Posten og Bring

- Posten og Bring har en spennende fremtid i møte. Jeg gleder meg, sier Alnes.

Publisert

Nylig utlyste Posten-konsernet en stilling som kommunikasjonsrådgiver med spesialansvar for sosiale medier.

Nå er det klart at det var Aleksander Godø Alnes (27) som trakk det lengste strået.

- Han er ansatt i stillingen som SoMe-ansvarlig i Posten og Bring. Aleksander kommer fra Godøya utenfor Ålesund, og vi ser frem til at han begynner hos oss 22. mai, opplyser kommunikasjonssjef Hege Øksendal Grubben i Posten til Medier24.

I stillingsannonsen la konsernet vekt på at de ønsket kandidater som er lidenskapelig opptatt av kommunikasjon, og «evner å håndtere mennesker med klokhet».

- Etter fem år på Universitet i Oslo som student, og ett år tilsatt som sosiale medier-konsulent, gleder jeg meg til å komme i gang med ny jobb. Posten og Bring har en spennende framtid i møte. Som sosiale medier-rådgiver får jeg det strategiske og operative ansvaret for SoMe-kanalene til konsernet. Dette blir utfordrende og artig, i en tid der alt endrer seg raskt, forteller Alnes.

Han opplyser at han brenner for historiefortelling og videoproduksjon. I dag jobber han med å ferdigstille en masteroppgave i medievitenskap der han undersøker hvordan ulike politiske partier brukte Facebook-videoer i sist valgkamp. 

Alnes har tidligere vært frilanser i film- og tv-bransjen i Oslo i fem år og fisker. 

Powered by Labrador CMS