Blir kolleger: Partner og daglig leder Jan-Erik Larsen, snart seniorrådgiver Anne Cecilie Lund-Andersen - og partner Bjarne Håkon Hanssen.
Blir kolleger: Partner og daglig leder Jan-Erik Larsen, snart seniorrådgiver Anne Cecilie Lund-Andersen - og partner Bjarne Håkon Hanssen.

Det nye året ble ikke gammelt før Kruse Larsen vokste igjen: Henter Anne Cecilie Lund-Andersen til selskapet

Pressesjef i Aker Solutions blir seniorrådgiver i det nå mellomstore konsulentbyrået.

Publisert

Kruse Larsen AS henter Anne Cecilie Lund-Andersen, nåværende pressesjef i Aker Solutions, inn som ny seniorrådgiver i selskapet.

Det skriver selskapet i en melding fredag:

- Vi har lett ganske lenge etter en person med akkurat den kompetansen Anne Cecilie har, og vi er glade for at hun takket ja til tilbudet om jobb hos oss, sier daglig leder og partner Jan-Erik Larsen.

Lund-Andersen er utdannet journalist med erfaring fra mediehus som Dagens Næringsliv og Aftenposten.

- De siste seks årene har hun jobbet med kommunikasjon, blant annet som fungerende kommunikasjonssjef i Nærings- og handelsdepartementet, og kommer nå fra stillingen som pressesjef i Aker Solutions, skriver selskapet videre.

 

 

Anne Cecilie Lund-Andersen blir seniorrådgiver i Kruse Larsen.
Anne Cecilie Lund-Andersen blir seniorrådgiver i Kruse Larsen.

- Det har vært både lærerikt og inspirerende å jobbe med kommunikasjon fra innsiden av departement, organisasjon og industri. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer i konsulentbransjen. Kruse Larsen er et ungt selskap med en spennende kundeportefølje og en erfaren ledelse, sier Lund-Andersen selv.

Kruse Larsen fremhever at de nå styrker seg på både redaksjonell kompetanse, erfaring fra departement, kommunikasjon og industri.

Selskapet leverer «strategiske rådgivingstjenester» og har helt åpne kundelister, blant disse både noen av landets største selskaper - og noen mindre bedrifter.

Kruse Larsen har kontorer i Kristiansund, Levanger og Oslo og vil etter nyansettelsene ha til sammen 11 fast ansatte og flere tilknyttede rådgivere.

Lund-Andersen tiltrer stillingen 1. mars 2017.

 

 

Powered by Labrador CMS