Ailo Gaup blir programleder for rått reality-program

Skal teste idrettsstjernenes råskap.

Publisert Sist oppdatert

Ailo Gaup blir programleder for TV3s nye realitysatsning Råskap.  

Det melder MTG/TV3 i en pressemelding, og skriver følgende:

Ailo Gaup er selveste symbolet på råskap; han fullførte og vant VM i motorcross i 2007 med åpent beinbrudd og en skulder ute av ledd – hva skal til for å mobilisere slik indre styrke og motivasjon, i en situasjon der folk flest ville ha lagt seg ned for å vente på ambulansen?

I Råskap skal vi forsøke å vekke villdyret i norske aktive idrettsutøvere, få dem til å hente frem nettopp denne indre råskapen – hvor langt klarer de å tøye strikker og leddbånd? Gir kroppen eller psyken opp først?

TV3 ber oss «glemme mestere og overse gråtende kjendiser med høydeskrekk», med noen stikkere til Mesternes mester og 71. grader nord. Her skal det bli enda mer råskap, ifølge tv-kanalen:

Norges tøffeste mann og selve personifiseringen av råskap, Ailo Gaup, skal presse tolv kjente aktive idrettsutøvere gjennom et ekstremt styrke- og utholdenhetsløp over 20 dager i Norges eget ekstremterreng, Stryn. Hvem har størst fysisk kapasitet, det kaldeste hodet og det råeste villdyret i seg? Vi er vant til å se idrettsutøverne briljere i sin egen idrettsgren, men gjennom programserien skal vi få se hvordan en vinnerskalle fungerer når den utsettes for ekstrem anstrengelse over tid. Deltakerne må hente frem sin indre råskap - her finnes det ingen snarveier, kun ekte vilje og ekte smerte. 

Powered by Labrador CMS