Marie Kalvehagen fra Fædrelandsvennen/TV2 og Øystein Bjerkestrand fra NTB-
Marie Kalvehagen fra Fædrelandsvennen/TV2 og Øystein Bjerkestrand fra NTB-

Marie Kalvehagen og Øystein Bjerke­strand ansatt i Agder­posten

Lokalavisa rekrutterer fra Fædrelandsvennen/TV2 og NTB

Publisert

Det opplyser Agderposten i en pressemelding.

Nyhetsredaktør Katrine Lia er svært fornøyd med å ha to nye reportere i fast stilling på plass i Agderposten.

- Etter en periode med nedbemanninger og tøffe kutt, er det svært gledelig at vi nå har mulighet til å ansette reportere i faste stillinger igjen, sier Katrine Lia i meldinga.

De har nå ansatt to reportere som skal styrke Agderposten, slik at de får levert mer kvalitetsjournalistikk til abonnentene.

- Vi er fornøyde med å med oss to reportere med en bakgrunn som vil tilføre Agderpostens redaksjon mye. Dette er to reportere som har en fartstid fra større redaksjoner, samtidig som de gjennom sin tilknytning til Aust-Agder kjenner vårt dekningsområde godt.

  • Øystein Bjerkestrand (31) har vært tilknyttet Agderposten som vikar siden høsten 2018, og gikk inn i fast stilling ved nyttårsskiftet. Bjerkestrand jobber turnus som mediesjef/vaktsjef og reporter. Øystein har bakgrunn fra NTB og ANB gjennom en årrekke. Der har han også erfaring som nyhetsleder.
  • Marie Kalvehagen (29) har to års erfaring som reporter fra TV2, ett år som vikar i Fædrelandsvennen og hun har jobbet som redaktør i Bergen Student TV.  Kalvehagen vil inngå i Agderpostens reporterstab. Kalvehagen har også en solid akademisk bakgrunn med master i statsvitenskap fra Universitetet i Bergen, hvor hun skrev om varslere.
Powered by Labrador CMS