Tone Jørstad gikk bort 17. juni etter lang tids sykdom.
Tone Jørstad gikk bort 17. juni etter lang tids sykdom.

Vår kjære kollega Tone Jørstad gikk bort 17. juni etter lang tids sykdom. Hun ble bare 53 år

Tone var først og fremst et medmenneske.

  •  Av Sølvi Sjøli, på vegne av kolleger i Aftenposten

Alle følte at de fikk ekstra god kontakt med henne. Hun var unik i så måte, både som kollega og venn. Tone møtte alle med et smil, og latteren satt løst. Det var lett å høre når hun var på jobb.

Og hun elsket jobben sin. Tone begynte allerede som 21-åring som typograflærling i Aftenposten. Etter hvert ble hun hele redaksjonens superbruker. Hun gjorde en fantastisk jobb. Vi kunne ringe og be om hjelp når som helst – hun sa aldri nei. Alltid hjelpsom og klar for å finne løsninger.

Da Tone ble syk, ble det enda viktigere for henne å kunne jobbe. Men til slutt gikk det ikke lenger. Likevel sluttet hun aldri å engasjere seg i jobben, og hun fulgte med til det siste. Vi har fulgt Tone gjennom alle årene med sykdom. Hun var veldig åpen om alt og delte oppturer og nedturer med oss. Hun var så tapper. Det er imponerende hvordan hun taklet all motgang. Hun aksepterte at livet snevret seg inn.

Tone var selvfølgelig også veldig opptatt av familien sin. I lunsjen pratet hun i vei om store og små hendelser. Hun var så stolt av barna sine, Kristian og Ingrid. Og hennes kjære ektemann, Svein, var Tones klippe i livet. Som hun sa selv: «Det har aldri vært noen annen enn Svein.» Kjærligheten var så tydelig. Også til foreldre og venner som stilte opp.

Hytta i Valdres var Tones paradis. Det var dit hun søkte. Hun klarte å komme seg på hytta for bare noen uker siden. Det gjorde godt, men det var også vemodig. Hun visste at det kanskje var for siste gang.

Våre varmeste tanker og dypeste medfølelse går til Tones nærmeste familie. Det må være ufattelig tungt å gå videre. Vi kommer til å savne Tone, hennes latter og gode humør.

Heldige er vi som fikk kjenne henne.

Powered by Labrador CMS