Schibsted samler tech-kreftene: Fusjonerer Aftenposten A-tech og Schibsted Future Report

– Ny teknologi kan høres spennende og morsom ut, men det er først når den er tatt i bruk at vi ser om det var en gimmick eller om det har et reelt potensiale til å endre hverdagen vår i positiv retning, sier Kristin Skogen Lund.

Publisert

De ledende teknologisatsningene Aftenposten A-tech og Schibsted Future Report fusjonerer - noe som betyr at techmiljøet i Schibsted får en fellesarena i konferansen Rethinking. 

– Vi i Schibsted drives av innovasjonsvilje og nysgjerrighet for hvordan teknologi kan gi oss gode verktøy for jobben vi skal gjøre. Ny teknologi kan høres spennende og morsom ut, men det er først når den er tatt i bruk at vi ser om det var en gimmick eller om det har et reelt potensiale til å endre hverdagen vår i positiv retning. Å få være så tett på både utvikling og bruk av teknologiske nyvinninger som jeg er her i Schibsted er inspirerende, sier konsernsjef Kristin Skogen Lund i en melding. 

Aftonpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen gleder seg over å få Schibsted Future report med på laget.

- Aftenposten har selv vært gjennom en dyp transformasjon hvor vi har endret alle sider av vår drift fra arbeidskultur til verktøy, forretningsmodell og til måten vi formidler vår journalistikk. Gjennom A-tech når vi ledere i både offentlig sektor og privat til en samtale om hva som skal til for å lykkes i en tid digital teknologi legger premissene for nesten alt vi holder på med. Med Schibsted som medarrangør skal vi nå også rette blikket mot gründere og entreprenører og få til en enda mer relevant og toneangivende konferanse, sier Hansen i meldingen. 

Powered by Labrador CMS