Forfatter Zeshan Shakar sin roman
Forfatter Zeshan Shakar sin roman "Tante Ulrikkes vei" ble presentert under Gyldendal Norsk Forlag sin høstlansering i Oslo.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Aftenposten: NRK sier nei til TV-serie om «Tante Ulrikkes vei»

– Vi kommer til å gå videre og finne en ny samarbeidspartner nå som NRK har trukket seg, sier dramasjefen i Rubicon til Aftenposten.

Publisert

NRK har tidligere vist interesse for å lage TV-serie av romanen «Tante Ulrikkes vei», som handler om oppvekst på Stovner i Groruddalen. 

Forfatter Zeshan Shakar vant Tarjei Vesaas debutantpris for boka. 

Nå skriver Aftenposten at NRK dropper det videre arbeidet med serien. 

– Vi har mange prosjekter vi vurderer i ulike sjangere, og vi har et helhetsregnestykke som må gå opp. Vi har valgt ikke å gå videre med å utvikle denne serien nå, sier dramasjef i NRK, Ivar Køhn, til Aftenposten. 

Produksjonsselskapet Rubicon sier til samme avis at de ikke gir opp håper på å finne en samarbeidspartner som vil realisere serien. 

– Vi kommer til å gå videre og finne en ny samarbeidspartner nå som NRK har trukket seg. Vi har et supert samarbeid med forfatteren. Det er kunstneriske og kreative sider ved prosjektet som gjør at det kommer til å bli realisert, sier Anne Bjørnstad, produsent og dramasjef i Rubicon til Aftenposten. 

Powered by Labrador CMS