Jon-Andreas Holm går inn i Aftenpostens ledergruppe

– Jon-Andreas er allerede en viktig støttespiller for oss og vil tilføre gruppen kompetanse vi trenger for å styrke oss på økonomidelen av strategisk forretningsutvikling, skriver Aftenpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen.

Publisert

Jon-Andreas Holm (43) blir en del av Aftenpostens ledergruppe fra og med onsdag. Det kommer fram i en melding sendt til Medier24. 

Han er Finance Director med ansvar for økonomien i Schibsteds abonnementsaviser og lokalaviser i Norge og Sverige, og sjefredaktør Espen Egil Hansen skriver i meldingen at endringen i ledergruppen handler om å forsøke å styrke arbeidet til Aftenposten med å skape langsiktig vekst. 

«Jon-Andreas er allerede en viktig støttespiller for oss og vil tilføre gruppen kompetanse vi trenger for å styrke oss på økonomidelen av strategisk forretningsutvikling. Han inngår i ledergruppen fra og med i dag«, skriver sjefredaktør Espen Egil Hansen i meldingen. 

Aftenpostens ledergruppe består nå av politisk redaktør Trine Eilertsen, utviklingsredaktør Eirik Hammersmark Winsnes, HR-leder Wenche Johnsen, nyhetsredaktør Tone Tveøy Strøm-Gundersen, leder for digitale brukerinntekter og abonnement Jorun S. Berntsen, Finance Director Jon-Andreas Holm og sjefredaktør Espen Egil Hansen.

Powered by Labrador CMS