Harald Stolt-Nielsen (29) og Martin Sorge Folkvord (27) har fått fast jobb i Aftenposten.
Harald Stolt-Nielsen (29) og Martin Sorge Folkvord (27) har fått fast jobb i Aftenposten.

Aftenposten ansetter Harald Stolt-Nielsen (29) og Martin Sorge Folkvord (27)

Aftenposten styrker Oslo-satsingen og gravejournalistikken.

Publisert

Aftenposten har varslet at de vil styrke satsingen på Oslo, og kommer til å ansette en rekke journalister fremover. Førstemann inn er Harald Stolt-Nielsen. 

Han får jobb som nyhetsreporter med ansvar for å skrive om kriminalitetsutviklingen i hovedstaden.

– Harald har et stort kildenettverk, og han kan mye om hvordan kriminaliteten utvikler seg i hovedstaden. Vi har store forventninger til hvordan han kan være med å forme vår krimjournalistikk i Oslo, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten. 

Han har tidligere jobbet i Aftenpostens innenriksredaksjon med krimjournalistikk, beredskap og justis, og han har den siste tiden jobbet i NRKs distriktsredaksjon for Oslo og Viken.

Martin Sorge Folkvord skal jobbe i Aftenpostens gravegruppe. Han kommer fra VG og står blant annet bak avslørende journalistikk om overgrep i idretten og om fotballvold. 

– Martin har virkelig imponert oss, og vi gleder oss til å se hva han få til sammen med redaksjonen i Aftenposten. Våre abonnenter vil merke at vi styrker oss ytterligere på den avslørende journalistikken, sier Strøm-Gundersen.

Folkvord har jobbet halvannet år i riksmediene og har i den perioden levert flere avslørende prosjekter som har fått konsekvenser. I fjor leverte han bidrag til Skup.

Powered by Labrador CMS