Aftenposten ansetter Monica Strømdahl, Martin Slottemo Lyngstad og Paal Audestad

Aftenposten styrker seg på den visuelle fronten: – Disse tre vil gjøre Aftenposten til et kraftsentrum for fotojournalistikk, sier nyhetsredaktør Tone Tveøy Strøm-Gundersen.

Publisert Sist oppdatert

Aftenposten ansetter tre fotojournalister. Det melder avisen i en pressemelding fredag formiddag.

-Vi ønsker å gi leserne våre mer visuell journalistikk. Ansettelsen av disse tre vil gjøre Aftenposten til et kraftsentrum for fotojournalistikk, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten.

Hun beskriver alle tre som erfarne, meritterte og svært dyktige.

Monica Strømdahl vant Årets bilde i fjor, og hun har frilanset for Aftenposten siden 2009.

– Jeg er veldig stolt av å få være en del av Aftenpostens storsatsing, og jeg gleder meg til å jobbe for å løfte fotojournalistikken sammen med flere av mine favorittfotografer, sier Strømdahl.

Martin Slottemo Lyngstad er fotojournalist og dokumentarserieskaper. I dag driver han selskapet Paragon Features.

-Jeg er stolt og glad for å være med på Aftenpostens storsatsing på visuell journalistikk og Oslo-stoff. Jeg vil bidra med nære og engasjerende historier, fortalt på nye måter, for lesere som har høye forventninger til kvalitet, sier Slottemo Lyngstad

Paal Audestad vant årets bilde i 2013 og har i mange år bevist at han er en stilsikker historieforteller gjennom sin frilansvirksomhet for Aftenposten.

- Jeg er veldig stolt over å få være med på den enorme satsingen på fotojournalistikk Aftenposten gjør nå. Ekstra gøy er det at jeg skal jobbe sammen med to av de sterkeste fotografene jeg kjenner, i en så god visuell avdeling. Sammen har vi muligheten til å skape det beste visuelle miljøet i landet, sier Audestad.

Powered by Labrador CMS