Karianne Steinsland (37) fra Aftenposten blir nyhetsredaktør i Budstikka fra 1. februar 2019
Karianne Steinsland (37) fra Aftenposten blir nyhetsredaktør i Budstikka fra 1. februar 2019

Karianne Steinsland (37) fra Aftenposten blir nyhets­redaktør i Budstikka

– Vi skal lage god lokaljournalistikk for smarte og ressurssterke lesere, sier Steinsland.

Publisert

Det opplyser Budstikka i en melding fredag.

– Jeg gleder meg til å brette opp ermene og bidra til å skape god lokaljournalistikk, sier Karianne Steinsland, etter å ha møtt redaksjonen for første gang.

I dag jobber hun som nyhetsleder i Aftenposten der hun har vært de siste 12 årene.

Som innflytter vil den nye redaktøren bidra til at lokalavisen oppleves relevant for alle som bor i Asker og Bærum, skriver de.

Selv er Steinsland opprinnelig fra Skien, og flyttet til Billingstad med mann og to barn for fem år siden.

– Vi skal lage god og vesentlig journalistikk for en av landets mest ressursterke lesergrupper. Da må vi ha fokus både på de politiske og samfunnsnyttige sakene samtidig som vi må være der folk er. Vi skal lage journalistikk på det som opptar folk i hverdagen, sier Steinsland i meldinga.

Ansvarlig redaktør Kjersti Sortland i Budstikka beskriver Steinsland som en dame med humør, ydmykhet og ambisjon i en tiltalende blanding».

– Karianne Steinsland er en kompetent, positiv og løsningsorientert nyhetsleder vi gleder oss til å få med på laget, sier Budstikkas ansvarlige redaktør, Kjersti Sortland, da hun presenterte den nye redaktøren fredag. 

Steinsland startet sin avis-karriere i Telemarksavisa (TA) som 14-åring og er utdannet master i politikk og samfunnsvitenskapelig metode.

Karianne Steinsland overtar som nyhetsredaktør etter Kaja Mejlbo, som fra 1. desember blir ansvarlig redaktør i fagbladet Utdanning.

Powered by Labrador CMS