Gjert Ingebrigtsen på et bilde fra 2020.
Gjert Ingebrigtsen på et bilde fra 2020.

NRK vurderer å trekke «Team Ingebrigtsen»

Programdirektør Petter Wallace i NRK bekrefter overfor Vårt Land at kringkasteren vurderer å avpublisere TV-serien «Team Ingebrigtsen».

Publisert

Advokat Mette Yvonne Larsen, som representerer fem av Ingebrigtsen-barna, har kontaktet NRK angående saken. Larsen forteller til Vårt Land at hun sendte en e-post til NRK torsdag.

– Vi har hatt regelmessige samtaler om dette, også med NRK. Det er ingen tvil om at serien er belastende og at den ikke gir et korrekt bilde av familiesituasjonen, sier Larsen til avisen.

Programdirektør Wallace sier til Vårt Land at de ikke har bestemt seg for å avpublisere serien, men at en ny vurdering skal gjøres.

– Vi sier ikke at vi skal avpublisere, men at vi skal gjøre en ny vurdering, sier han til Vårt Land.

Det er i alt lagd fem sesonger av «Team Ingebrigtsen», med den siste sesongen som hadde premiere 3. desember 2021. I slutten av april ble Gjert Ingebrigtsen tiltalt for mishandling i nære relasjoner mot ett av barna sine.

Politiet henla anklager om fysisk og psykisk vold mot seks andre søsken. Ett tilfelle ble ansett som foreldet, mens de fem andre ble henlagt på grunn av bevisets stilling. Tre av Ingebrigtsen-brødrene har klaget på foreldelsesvedtaket, og to har klaget på henleggelsen på grunn av bevisets stilling. Gjert Ingebrigtsen nekter straffskyld.

Les hele saken hos Vårt Land.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS