Heidi Sævold (27), Arne Fenstad (32), Ellen Viseth (33) og Adrian Jensen (26). Med seg får de også Erik Martiniussen (41).
Heidi Sævold (27), Arne Fenstad (32), Ellen Viseth (33) og Adrian Jensen (26). Med seg får de også Erik Martiniussen (41).

Teknisk Ukeblad har fått fem nye folk med på laget. Henter fra Adressa, Sysla og Fiskeribladet Fiskaren

Heidi Sævold (27), Adrian Jensen (26), Arne Fenstad (32), Ellen Viseth (33) og Erik Martiniussen (41) er alle ansatt som journalister i Teknisk Ukeblad.

Publisert

Teknisk Ukeblad (TU) har ansatt fem nye journalister i løpet av sommeren, og henter folk fra blant annet Sysla, Adressa og Fiskeribladet Fiskaren. 

En av nyansettelsene er Erik Martiniussen (41). Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsleder i Greenpeace. Han har tidligere jobbet i DN, Klassekampen, Morgenbladet og Dagsavisen. 

De har også ansatt Heidi Sævold (27). Hun kommer fra stillingen som næringslivsjournalist i Adressa, og skal jobbe i TU bygg. 

 
 

Adrian Jensen (26) jobber i dag i Sysla, og begynner i TU 13. august. Arne Fenstad (32) kommer fra en stilling på Tromsø-kontoret til Fiskeribladet Fiskaren, og begynner i TU i oktober. 

Siste nyansettelse i denne omgang er Ellen Viseth (33). Hun har tidligere jobbet i VG og NRK, men har de siste årene jobbet i Klimaetaten i Oslo kommune. 

- Veldig fornøyde 

Redaktør i Teknisk Ukeblad, Svein-Erik Hole, er svært fornøyd med nyansettelsene. 

- Vi er veldig fornøyde. Hadde mer enn 70 søkere, hvorav veldig mange sterke. Vi måtte takke nei til en haug med flinke folk, sier Hole til Medier24. 

Hole understreker at han håper nyansettelsene vil styrke TU på en rekke nye områder. 

- De vi har ansatt har en kombinasjon av sterkt samfunnsengasjement og god fagkunnskap innen viktige TU-emner som energi, maritim virksomhet, grønn mobilitet og smarte byer, sier han. 

For ordens skyld: Teknisk Ukeblad eier deler av Medier24. 

Powered by Labrador CMS