Journalist og artist Jonas Skybakmoen tar sluttpakke i Adresseavisen - slutter til nyttår

Vil jobbe mer kreativt og utelukker ikke at han flytter til Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, jeg kan bekrefte at jeg har tatt sluttpakke i Adresseavisen, der jeg har vært ansatt de siste sju årene. Jeg slutter formelt sett til nyttår, forteller Skybakmoen til VG.

Trønderen deltok i programmet StjernekampNRK, men røk ut i midten av oktober.

– Gjennom «Stjernekamp» fikk jeg muligheten til å jobbe med musikk på heltid i åtte uker. På mange måter gjenoppdaget jeg hvor viktig det er for meg å være kreativ. Altså at det gir mye mening for meg, jeg hadde det skikkelig kult i høst! Da sluttpakkene ble tilbudt i Adressa, så jeg egentlig på det som et spark i rumpa, forteller han til VG.

36-åringen sier det dermed ikke er sagt at han ikke skal jobbe med journalistikk igjen. Til VG sier han at det var et ønske om å jobbe med noe mer kreativt, men også et ønske om å flytte til Oslo.

– Det er selvsagt vemodig å slutte i Adressa, der jeg har jobba som alt fra økonomijournalist til featurereporter og kommentator. Avisen har vært en strålende arbeidsplass for meg, og jeg kommer til å savne venner og kolleger. Jeg brenner fortsatt for kritisk journalistikk og mener dette er noe av det viktigste vi har, sier han til VG.

Powered by Labrador CMS