Disse to begynner i Adresseavisen i løpet av våren.

Adressa ansetter: Atle Bersvendsen (52) skal lede økonomi-avdelingen og Margrete Konstad (32) blir ny journalist

– Jeg skal ikke legge skjul på at den nye mediesituasjonen trigger konkurranseinstinktet, sier Bervendsen, som vender «hjem» til Adressa.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Adresseavisen har ansatt Margrete Konstad (32) som ny journalist i redaksjonen, skriver de i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som politisk journalist i Trønder- Avisa og har tidligere jobbet blant annet i NRK, DN og avisa Sør- Trøndelag. Konstad har master i statsvitenskap fra NTNU, opplyser de i meldingen. 

I tillegg har de ansatt Atle Bersvendsen (52) som ny leder for økonomi og næringsliv i redaksjonen.

- Jeg er utrolig stolt av å bli en del av Adresseavisen igjen. Dette er jo på mange måter som å komme hjem, og etter fire år ute av journalistikken, så klødde det seriøst i fingrene da denne sjansen dukket opp, sier Atle Bersvendsen i meldingen. 

Bersvendsen jobbet i Adresseavisen både som journalist og i ulike lederfunksjoner, både på redaksjonell og kommersiell side, fra 1996 til 2018. Da ble han markeds- og kommunikasjonssjef i BDO MidtNord.

Nå skal han være med og lede arbeidet for å videreutvikle næringslivsjournalistikken i avisa.

– Det blir fantastisk å jobbe sammen med gamle og nye kolleger i Adresseavisens redaksjon, og mediekonsernet ellers, om å sette dagsorden med kvalitetsjournalistikk om næringslivet. Med sterk faglig kompetanse og nyskapende digitale løsninger, har vi alle forutsetninger for å levere det lesere i hele Midt-Norge forventer, sier han og legger til: 

– Siden jeg sluttet i Adresseavisen har det jo også kommet en konkurrent i Trondheim, og jeg skal ikke legge skjul på at den nye mediesituasjonen trigger konkurranseinstinktet.

Powered by Labrador CMS