Disse to begynner i Adresseavisen i løpet av våren.
Disse to begynner i Adresseavisen i løpet av våren.

Adressa ansetter: Atle Bersvendsen (52) skal lede økonomi-avdelingen og Margrete Konstad (32) blir ny journalist

– Jeg skal ikke legge skjul på at den nye mediesituasjonen trigger konkurranseinstinktet, sier Bervendsen, som vender «hjem» til Adressa.

Publisert

Adresseavisen har ansatt Margrete Konstad (32) som ny journalist i redaksjonen, skriver de i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som politisk journalist i Trønder- Avisa og har tidligere jobbet blant annet i NRK, DN og avisa Sør- Trøndelag. Konstad har master i statsvitenskap fra NTNU, opplyser de i meldingen. 

I tillegg har de ansatt Atle Bersvendsen (52) som ny leder for økonomi og næringsliv i redaksjonen.

- Jeg er utrolig stolt av å bli en del av Adresseavisen igjen. Dette er jo på mange måter som å komme hjem, og etter fire år ute av journalistikken, så klødde det seriøst i fingrene da denne sjansen dukket opp, sier Atle Bersvendsen i meldingen. 

Bersvendsen jobbet i Adresseavisen både som journalist og i ulike lederfunksjoner, både på redaksjonell og kommersiell side, fra 1996 til 2018. Da ble han markeds- og kommunikasjonssjef i BDO MidtNord.

Nå skal han være med og lede arbeidet for å videreutvikle næringslivsjournalistikken i avisa.

– Det blir fantastisk å jobbe sammen med gamle og nye kolleger i Adresseavisens redaksjon, og mediekonsernet ellers, om å sette dagsorden med kvalitetsjournalistikk om næringslivet. Med sterk faglig kompetanse og nyskapende digitale løsninger, har vi alle forutsetninger for å levere det lesere i hele Midt-Norge forventer, sier han og legger til: 

– Siden jeg sluttet i Adresseavisen har det jo også kommet en konkurrent i Trondheim, og jeg skal ikke legge skjul på at den nye mediesituasjonen trigger konkurranseinstinktet.

Powered by Labrador CMS