Steffen er ny sportsjournalist i Adresseavisen

Steffen Stenersen kommer hjem til Trondheim. – Jeg gleder meg til å bli en del av en avis som jeg har lest siden jeg var liten gutt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Steffen Stenersen (29) er ansatt som ny sportsjournalist i Adresseavisen, skriver avisen i en pressemelding.

Han kommer fra stilling som sportsjournalist i Fædrelandsvennen.

Stenersen kommer opprinnelig fra Trondheim, men har ikke bodd i byen siden han reiste ut for å studere for cirka ti år siden.

– Etter noen fantastiske år i Fædrelandsvennen, er det nå på tide å komme seg hjem. Jeg gleder meg til å bli en del av en avis som jeg har lest siden jeg var liten gutt. Sportsredaksjonen i Adressa er en av de beste i landet og forhåpentligvis kan jeg være med på å løfte dekningen ytterligere, sier Stenersen.

Påtroppende leder i Adresseavisens sportsredaksjon, Yngve Bergli, er veldig godt fornøyd med at Stenersen blir en del av avdelingen.

– Dette blir veldig bra, og vi er overbevist om at Steffen vil tilføre oss kunnskap og kompetanse som vil løfte oss ytterligere. Det er selvsagt et pluss at han gjennom jobben i Fædrelandsvennen har skaffet seg god erfaring som er direkte relevant når det gjelder arbeidsoppgavene han vil få hos oss, sier Bergli.

Stenersen begynner i Adresseavisen 1. oktober.

Powered by Labrador CMS