Jonas Alsaker Vikan bytter ut Trondheim med Oslo.

E24 henter gravejournalist Jonas Alsaker Vikan fra Adressa

–  Å få bidra i et slikt gravemiljø er en drøm, sier han.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Jonas Alsaker Vikan har signert for E24, og forlater dermed sin journalistjobb i Adresseavisen, opplyser E24.

–  Å få bidra i et slikt gravemiljø er en drøm. Jeg ser frem til å levere betydningsfull journalistikk og lære av de svært kompetente personene som er involvert i denne satsingen, sier Vikan.

Han har jobbet i Adressa siden 2007, og har sopet inn flere priser for journalistikken sin de siste årene. Vikan var blant annet på vinnerlaget til Den trønderske journalistprisen både i 2013, 2015 og 2018.

I 2015 fikk han også SKUP-diplom for avsløringene om organisert dopsalg på det mørke nettet.

Vikan var i tillegg delaktig i Adressas avsløringer om passord-lekkasjene til over 600 000 nordmenn i fjor

Redaksjonssjef for undersøkende journalistikk i E24, Mina Liavik Karlsen, er derfor glad for å ha sikret seg trønderen i stallen. 

– Jeg er strålende fornøyd med å få ham med på laget! Han har gjennom mange år vist at han er en av Norges fremste på undersøkende journalistikk, og vil være uvurderlig når E24 skal levere gode, dagsordensettende saker i tiden fremover, sier hun.

Vikan føyer seg inn i rekken av flere redaksjonelle signeringer som E24-ledelsen har gjort den siste tiden - som et ledd i den massive næringslivssatsingen som Schibsted annonserte i oktober i fjor.

Og flere blir det, lover Karlsen. 

– Nå fortsetter det spennende arbeidet med å finne de rette personene til å jobbe sammen med Jonas i den nye avdelingen, sier hun.

Mina Liavik Karlsen fryder seg over sin siste rekruttering.
Powered by Labrador CMS